Kök & Skafferi

Laga, förvara och smaka

Välkommen att stanna till och ta en kopp kaffe eller te med en bit choklad eller en glass. Jag har både rawfood glass och handjord italiensk glass, allt ekologiskt. I butiken finns god choklad, kryddor och ekologiskt Tulsi te från Organic India och kallpressad Rapsolja i många smaker från Österlen men även kollodialt silver och diverse kosttillskott. Välkommen att botanisera!

Ekologiskt Tulsi Grön te från Organic India. Tulsi/basilika är en mycket omskriven läkeört i Ayurveda. Den anses vara en utmärkt adaptogen i vår kropp som hjälper kroppen hantera stress och ett hektiskt liv.

Tulsi Orginal Te, 100g
Koffeinfritt. Innehåller: Rama Tulsi (Ocimum sanctum) Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum gratissimum)
119 Kr

Tulsi Green Te, 100g
Grönt te används för att stödja metabolismen och ge kroppen mer energi. Det innehåller naturligt koffein som också är aktiverande. Innehåller: Rama Tulsi (Ocimum sanctum) Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) Grönt te (Camellia sinensis)
119 Kr

Choklad

beskrivning

Pärlans oemotståndliga kolor.

I gårdsbutiken finns också Pärlands ekologiska och handgjorda tryfflar och kola i flera smaker; pepparmint och polka, ingefära, samt  vanilj och havssalt.

Olika produkter från Top Drawer i skinn, mocka och canvas.

Grytunderlägg i ull från Aveva.