Kök & Skafferi

Laga, förvara och smaka

Välkommen att stanna till och ta en kopp eko kaffe eller te med en bit choklad, tryffel  eller varför inte en glass. Vi har rawfood glass helt utan socker och mjölkprodukter, bara nötter och annat gott, allt ekologiskt. I butiken finns torrvaror, buljonger mm från bla Biofood och Markatta. Vi har Tulsi te från Organic India och kallpressad olivolja även kollodialt silver, deodorant utan tillsatser, skäggtvål för herrar mm, mm.

Välkommen att botanisera

Ekologiskt Tulsi Grön te från Organic India. Tulsi/basilika är en mycket omskriven läkeört i Ayurveda. Den anses vara en utmärkt adaptogen i vår kropp som hjälper kroppen hantera stress och ett hektiskt liv.

Tulsi Orginal Te, 100g
Koffeinfritt. Innehåller: Rama Tulsi (Ocimum sanctum) Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum gratissimum)

Tulsi Green Te, 100g
Grönt te används för att stödja metabolismen och ge kroppen mer energi. Det innehåller naturligt koffein som också är aktiverande. Innehåller: Rama Tulsi (Ocimum sanctum) Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) Grönt te (Camellia sinensis)

österlenchoklad

Choklad

Vi har lokalproducerad ekochoklad från Österlen choklad fabrik

Pärlans oemotståndliga kolor.

I gårdsbutiken finns också Pärlands ekologiska och handgjorda tryfflar och kola i flera smaker; pepparmint och polka, ingefära, lakrits samt vanilj och havssalt.

Olika produkter från Top Drawer i skinn, mocka och canvas.

Grytunderlägg i ull från Aveva.