Hos oss

 

Bo på Bed & Breakfast i Skräddaröd

Skräddaröd B&B

På Skräddaröd B&B bor du i en genuin skånemiljö i en skånelänga från 1760. Det här är platsen för dig som vill koppla av i en lugn, vacker miljö och samtidigt ha nära till kultur, naturupplevelser, en stund på stranden och allt vad vackra Österlen har att erbjuda.

Rummens sköna sängar bäddas med fräscha sängkläder och i alla rum finns det badrum med dusch och wc. Du får låna morgonrock/badrock, dusch- och badhandduk. Tvål, schampo och balsam ingår. På Skräddaröd B&B vill vi värna om miljön och erbjuder därför hygienprodukter som baseras på ekologiska ingredienser. Du kan även köpa produkterna i vår gårdsbutik.

Gårdsbutik

Vi har en liten gårdsbutik med ett sortiment av väl utvalda produkter inom inredning, kropp&själ, ekologiska hälsoprodukter, yogatillbehör mm. Här kan du finna en gå-bort-present eller något till dig själv. Våra produkter skapar en känsla av kvalitet och glädje. Vi värnar om såväl etiskt framtagna produkter som miljövänliga.

Utemiljö

Bor du hos oss får du tillgång till en underbar utemiljö. Du kan välja att inta din frukost i stallköket eller på innergården bland kullerstenarna där hästar och andra djur en gång haft sin vardag. Eller varför inte på uteplatsen med utsikt över kullarna – bland fågelsång och höns som kacklar från granngårdarna. I trädgården finns det plats bland olika träd som körsbär, kastanj och valnötsträd. Välkommen att mumsa körsbär och mullbär då de är mogna.

Du kan vila i en solstol i trädgården eller mysa i sommarrummet med en bra bok framför brasan. Det finns ett litet kylskåp i vagnslidret som du som gäst kan låna till drycker och enkel förtäring. Blir du sugen eller har glömt något finns en minibutik till självkostnadspris.

Vi har också fyra gamla charmiga, något tröga cyklar till utlåning, som duger gott till att utforska de närmaste omgivningarna. Är det mindre luft i däcken finns en pump att låna.

Det finns 2 st elcyklar att hyra för heldagsutflykter.

Frukost i Stallköket

Frukost serveras i stallköket. Kylskåpet är laddat med godsaker, ekologiskt och närproducerat så långt det är möjligt. Stallköket är öppet mellan klockan 7.30-10.00 varje dag.

Vårt kök är endast öppet för frukost och kan därför inte brukas av gäster annan tid.

Önskar ni beställa middag är det möjligt i mån av tid. Kontakta oss vid förfrågan.

Våra rum

För senaste nytt

Uppvik och döttrar

Vi köpte vårt vackra hus av Uppvik och döttrar. Titta gärna in och läs mer om vackra Österlen på deras  webbplats >>