I butiken finns en massa fint & härligt, som present eller till dig själv.

Tavelramar

Stilrena och superfina tavelramar från Moebe, ett skandinaviskt designvarumärke baserat i Köpenhamn. Tavelramarna har dubbla akrylglas som framhäver det inramade motivet och ger möjlighet till dubbelmotiv i ramen, till exempel olika bilder eller blommor synlig från båda sidor. Gummiband i en skåra runt ramen håller ihop den och fungerar också som upphängning. 

Ramarna har flera storlekar och finns i svartmålad aluminium och obahandlad ek.
Priser A2 – 450 kr, A3 – 385 kr, A5 – 215 kr.

Doftljus och doftpinnar

Doftljusen är närproducerade och tillverkade för hand med omsorg i ett klart klassiskt glas med tjock botten och nysilverlock.Tillverkade av tillverkade av vegetabiliskt vax utan att utsöndra några gifter eller sota. Helt återanvändningsbart glas. Brinntid ca 30 timmar. Mått 7 X 8 cm. Naturliga, behagliga dofter: Harmony, Fresh, Spice och Blossom. Pris: 129 kr.

Doftpinnar i elegant flaska med silverfärgad ring. 100 ml med stickor av god kvalitet. Välj doft efter ditt humör och önskad atmosfär. Doftoljorna är rena utan ftalater och tillverkas inom EU. Basen är ECO Friendly och tillverkad återvinningsbara ingredienser. Doftpinnarna finns i samma doft som ljusen. Pris 210 kr.

 

 

Kort och presentkort.

Vill du ha ett ge bort något men inte vet vad, kan du välja ett av korten så ordnar vi ett presentkort på valfritt belopp.

Böcker och guidekort

Ett mindre sortiment av yoga. och hälsolitteratur, änglakort och bilder.

Smycken

I butiken finns ett litet urval av Julia Paz vackra yogainspirerade smycken. Hon gör meditationsmalas, halsband och armband och alla smycken är handgjorda och tillverkade i Sverige.

Malas, halsband – 399 kr.
Bullet halsband – 199 kr
Armband – 149 kr
Wish armband – 99 kr

Wish bracelet 
Knyt bandet runt handled eller fotled, och önska dig något samtidigt. Låt sedan bandet sitta till den dag du tappar det och din önskan går i uppfyllelse.

Färger: svart, lila, rosa, vit, grön, beige, ljusbrun, blå, grå

Väskor

Väskor från Top Drawer i mocca och canvas.